facebook tracking

Jag har arbetat på Volvo Car Retail sedan 2008 och jag jobbar som försäljningschef för nya Volvo. Anledningen till att jag arbetar på Volvo Car Retail är att jag älskar försäljning och kundomhändertagande. På Volvo Car Retail tar vi hand om varandra och våra kunder på ett omtänksamt, engagerat och enkelt sätt.

  • Om mitt jobb: Att vara försäljningschef är fantastiskt roligt. Jag har resultat- och personalansvar för en av Sveriges största bilförsäljningsavdelningar. Den största delen av tiden lägger jag på samarbete och utveckling inom Volvo Car Retail och med den svenska generalagenten för Volvo, VCS.
  • Bäst med mitt jobb: Det absolut roligaste med mitt jobb är att jag får vara med och utveckla försäljningen och företaget tillsammans med mina kollegor.
  • Min fritid: Privat är jag en idrottskille. Jag brinner för all idrott på alla nivåer. Helst med en boll inblandad. Efter avslutad karriär som fotbollsspelare är jag nu fotbollstränare för min snart åttaårige sons fotbollslag i Spånga IS.
  • Om jag var en bil: Enzo Molinaris Fiat 500. Om du inte har sett filmen "Det stora blå": Gör det! Havet, Italien, känslan... Där vill jag vara när jag blir stor.

08-58000745

Jobbar du redan på Volvo Car Retail UM AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@upplandsmotor.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor